Rabu, 23 April 2014

Jamu Seri Pengantin : Testimoni Keputihan Berketul

 [ KEPUTIHAN BERKETUL ]

JAMU SERI PENGANTIN punya penyelesaiannya.. telah terbukti berkesan!!

KEPUTIHAN boleh membunuh jika tidak segera dirawat kerana ianya boleh menular sehingga menjadi SUKAR HAMIL dan terjadinya HAMIL LUAR RAHIM. 

1. merawat keputihan dan lendiran yg banyak
2. Menyempitkan rahim dan ketat seperti anak dara
3. Sesuai untuk wanita lepas bersalin (suci dr nifas) untuk kepuasan kelamin
4. mengecutkan peranakan
5. Menambat hati suami di ranjang
6. menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
7. melancarkan peredaran haid
8. melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
9. awet muda (kulit akan jadi tegang/kemerahan)
10. menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
11. sengugut /mengurangkan sakit segugut
12. menambahkan tenaga batin
13. memulihkan urat saraf (Sakit lutut dll)
14. merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
15. merawat payudara/rahim ( KANSER ) / anti kanser
16. mengembalikan/menurunkan berat badan secara berperingkat
17. AWET MUDA dan mengekalkan keayuan seperti Pengantin
18. Sesuai juga untuk remaja mengalami keputihan
19. Sesuai untuk anak dara untuk penjagaan awal sebelum berkahwin

#jamuseripengantindahlia

====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)




Selasa, 22 April 2014

Jamu Seri Pengantin : 2 sahabat

[ AKIBAT SHARE BELI SEBOTOL JSP, 2 SAHABAT MENGANDUNG ]

OK, testimonial fresh... dua sahabat ni share beli 1 BTL JSP...
Diorang bahagi 2... Tiap sorang ada 30 biji...

Sangat mengujakan... dua2 MENGANDUNG !!

wow wow wow....
ALHAMDULILLAH...

apa yg best jual #jamuseripengantin ni..
bila customer msg berpuas hati dan serasi dgn JSP

satu kepuasan bg kami seller2 JSP...

Kelebihan JSP :

✔ Merawat keputihan dan lendiran yg banyak
✔ Menyempitkan rahim dan ketat seperti anak dara
✔ Sesuai untuk wanita lepas bersalin (suci dr nifas) untuk kepuasan kelamin (mengecutkan peranakan)
✔ Menambat hati suami di ranjang
✔ Menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
✔ Awet muda (kulit akan jadi tegang/kemerahan)
✔ Menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
✔ Sengugut /mengurangkan sakit segugut
✔ Menambahkan tenaga batin
✔ Memulihkan urat saraf (Sakit lutut dll)
✔ Merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
✔ Merawat payudara/rahim ( KANSER ) / anti kanser
✔ Mengembalikan/menurunkan berat badan secara berperingkat
✔ AWET MUDA dan mengekalkan keayuan seperti Pengantin
✔ Sesuai juga untuk remaja mengalami keputihan
✔ Sesuai untuk anak dara untuk penjagaan awal sebelum berkahwin

#jamuseripengantindahlia
====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)


Rabu, 16 April 2014

Jamu Seri Pengantin : Madu Lebah

[ RAMUAN JAMU SERI PENGANTIN ]

 MADU LEBAH

KHASIAT MADU ASLI YANG TELAH TERBUKTI

A) MEMBERIKAN KEKUATAN TUBUH

1. Memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan.
2. Memulihkan sel-sel urat besar.
3. Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
4. Merangsang tenaga batin.

B) MEMBERSIH DAN MENAMBAH DARAH.

1. Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
2. Membersihkan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
3. Mengimbangi kandungan lemak dan membuat janlung aktif.
4. Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi

====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)



Isnin, 14 April 2014

Jamu Seri Pengantin : Testimoni menarik dari JSP


Jamu kurang popular di Malaysia kerana sebahagian masyarakat mengambil sikap sambil lewa soal kesihatan dalaman badan. Lebih kepada nak menjaga luaran sahaja tetapi dalaman di abaikan

Kalau di indonesia..pengambilan Jamu sudah menjadi warisan mereka.Kerana ianya bagus untuk menambahkan tenaga dah memberi kesihatan yang baik kepada wanita

#jamuseripengantindahlia
====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)

















Jamu Seri Pengantin : Isi Kandungan yang Hebat

JAMU SERI PENGANTIN diperkaya dengan tumbuhan semulajadi yang membantu wanita menyelesaikan masalah dalaman dan luaran.
Antara ramuan yang digunakan ialah:

DAUN CINA MAKEE
■air daun cina makee membantu menyingkirkan lemak di dalam badan
MANJAKANI
■mengetatkan faraj
■menegangkan payudara
■rahim terletak di kedudukan

IBU GAMAT
■merawat luka luaran dan dalaman
■awet muda
■mengatasi masalah kekeringan usus

AKAR SERAPAT
■membaiki&menegangkan tisu faraj
■menegangkan payudara
■menegangkan kulit
■menguatkan otot&sendi
■membuang toksin
■melancarkan peredaran darah
■melegakan kekejangan otot rahim & mengatasi kelesuan ketika haid

NENAS BATU
■mengecutkan rahim selepas bersalin
■membantu melancarkan pembuangan angin
■merendahkan paras kolestrol dalam badan
■mencantikkan bentuk badan

MADU LEBAH
■membersih & menambahkan darah
■tenaga
■menjaga kesihatan jantung

====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>
INBOX http://on.fb.me/15BcXEt
SMS/WASSAP 013-380 8475
SMS/WASSAP 013-380 8475
SMS/WASSAP 013-380 8475
JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================
FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)

Jumaat, 11 April 2014

Jamu Seri Pengantin : Sesuai untuk semua bergelar Perempuan

Jamu seri pengantin ♡♡
Siapa yang sangat sesuai amalkan JSP
>> Anak dara
>> Isteri
>> Ibu menyusukan bayi
>> Ibu lepas bersalin
Kenapa semua wanita sesuai??
1. Ramuan yg digunakan memang sesuai utk kesihatan dalaman dan luaran wanita
2. Jsp telah mendapat kelulusan kkm halal dan dikilangkan di kilang bertaraf gmp
3.ibu selepas bersalin dan menyusukan anak sesuai mengambil jsp krn jsp tidak panas seperti jamu2 lain..jamu akan menjadi panas dengan adanya campuran kacip fatimah..
Jsp tidak punya kacip fatimah tp ada ramuan yg lebih sihat seperti manjakani,nenas batu,madu,akar serapat,daun cina makee
4.anak2 dara boleh amalkan JSP sbg penjagaan sebelum berkahwin terutamanya yg mengalami masalah KEPUTIHAN DAN SENGGUGUT
5.wanita yg inginkan kepuasan hubungan suami isteri dan ingin ketat seperti anak dara,jsp merupakan penyelesaian seawal 3 HARI.
JSP Tablet (60tabs)
CARA PENGAMBILAN 1 BJ/2BJ SEHARI
HARGA: RM70(SM)/RM75(SS)
PM / SMS / WASSUP 013-380 8475




Jamu Seri Pengantin : Rahsia Keanggunan Wanita

  • Sila lahh baca khasiat jamu seri pengantin di gambar ini...

    Jamu terlaris abad ini...
    Menjadi teman terbaek wanita masa kini
    Penambat hati suami sejati
    Pengikat kasih suami isteri
    Penyubur cinta pasangan sejoli..
    Supplement terbaek yg di cari cari...

    #jamuseripengantindahlia

    ====================================
    Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

    INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

    SMS/WASSAP 013-380 8475

    SMS/WASSAP 013-380 8475

    SMS/WASSAP 013-380 8475

    JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
    JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
    =====================================

    FAST ACTION FAST RESULT
    TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)


Isnin, 7 April 2014

JAMU SERI PENGANTIN

Ramai antara kita mempunyai masalah dalaman yang dalam tidak sedar ianya jika di biar melarat akan menjadi masalah terbesar kita

* ada anak dara yang mengalami masalah sengugut yang amat menyakitkan tetapi tidak membuat sebarang rawatan...ianya juga akan timbul masalah kesuburan pada waktu akan datang jika di biarkan

*yang sudah berkahwin..anda perlu jaga aset kewanitaan anda..kdg2 ada yang berbau..tanpa kita sedari ianya menimbulkan rasa tidak selesa pasangan pada kita

* yang sudah bersalin..ada anak..urat banyak dah kembang.angin masuk sana sini...kurang bertenaga.jamu ini sangat membantu anda meningkatkan stamina seperti sebelum ada anak..boleh mengetatkan dan memantapkan aset2 anda

JADI....ADAKAH ANDA MASIH RASA RUGI UNTUK MELABURKAN SEDIKIT WANG DEMI KEBAHAGIAAN ANDA..KESIHATAN ANDA????

MALAH WAJAH SEMAKIN BERSERI2 DAN AWET MUDA DENGAN MENGAMALKAN JAMU SERI PENGANTIN SEBAGAI SUMPLEMENT TERBAIK ANDA..

BERMINAT UNTUK MEMBELI SECARA RUNCIT ATAU BORONG BOLEH DIRECT INBOX ATAU SMS/WASSAP 0196855529...

yang penting takde bau...tak pahit..boleh terus telann je ok.

====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)



Sabtu, 5 April 2014

Herbal Blend : Multi-Purpose Cream - Shaklee

Antara kegunaan Herbal Blend yg ajaib ni?

1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga
Kulit yang sensitif selalunya buatkankita tak selesa. Gigitan serangga juga bolehbuatkita merenyam kegatalan. Sebab tu wajib ada 1 Herbal Blend kt umah kita. Sebab dia sangat efektif merawat kulit secara luaran

2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Tumit kering dan pecah sememangnya menjadi masalah bagi semua  orang. Dengan herbal blend pastinya akan berpuas hati.

3. Ubat luka / lecur
Boleh guna ganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh...

4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat.. Jadi, lepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, kena ada herbal blend di sisi.. :) Herbal blend ni sangat natural, jadi jangan risau.. Tiada bahan sintetik dan dijamin selamat.

5. Menghilangkan parut
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah akan pudar dan hilang...

6. Ruam pada bayi
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Blend. Ia akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Jangan sapukan krim steroid tau! Kesian bayi tu...

7. Losyen harian
Saya juga gunakan sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut.. Herbal blend tidak berminyak. Jadi sememangnya selesa.

Kenapa Herbal Blend?

Herbal Blend ni, diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi (horse chestnut, bunga yarrow, daun sage, dan juga rosemary). Ia telah diuji secara klinikal bagi melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah, seperti tumit, lutut dan siku. Ia dingin, bermentol dan tidak berminyak.

Jadi, untuk dapatkan Herbal Blend ni, cepat-cepat hubungi kami. Harga tak mahal pun. Murah saja!! 

Hanya RM 27.50