Rabu, 23 April 2014

Jamu Seri Pengantin : Testimoni Keputihan Berketul

 [ KEPUTIHAN BERKETUL ]

JAMU SERI PENGANTIN punya penyelesaiannya.. telah terbukti berkesan!!

KEPUTIHAN boleh membunuh jika tidak segera dirawat kerana ianya boleh menular sehingga menjadi SUKAR HAMIL dan terjadinya HAMIL LUAR RAHIM. 

1. merawat keputihan dan lendiran yg banyak
2. Menyempitkan rahim dan ketat seperti anak dara
3. Sesuai untuk wanita lepas bersalin (suci dr nifas) untuk kepuasan kelamin
4. mengecutkan peranakan
5. Menambat hati suami di ranjang
6. menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
7. melancarkan peredaran haid
8. melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
9. awet muda (kulit akan jadi tegang/kemerahan)
10. menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
11. sengugut /mengurangkan sakit segugut
12. menambahkan tenaga batin
13. memulihkan urat saraf (Sakit lutut dll)
14. merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
15. merawat payudara/rahim ( KANSER ) / anti kanser
16. mengembalikan/menurunkan berat badan secara berperingkat
17. AWET MUDA dan mengekalkan keayuan seperti Pengantin
18. Sesuai juga untuk remaja mengalami keputihan
19. Sesuai untuk anak dara untuk penjagaan awal sebelum berkahwin

#jamuseripengantindahlia

====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)




Selasa, 22 April 2014

Jamu Seri Pengantin : 2 sahabat

[ AKIBAT SHARE BELI SEBOTOL JSP, 2 SAHABAT MENGANDUNG ]

OK, testimonial fresh... dua sahabat ni share beli 1 BTL JSP...
Diorang bahagi 2... Tiap sorang ada 30 biji...

Sangat mengujakan... dua2 MENGANDUNG !!

wow wow wow....
ALHAMDULILLAH...

apa yg best jual #jamuseripengantin ni..
bila customer msg berpuas hati dan serasi dgn JSP

satu kepuasan bg kami seller2 JSP...

Kelebihan JSP :

✔ Merawat keputihan dan lendiran yg banyak
✔ Menyempitkan rahim dan ketat seperti anak dara
✔ Sesuai untuk wanita lepas bersalin (suci dr nifas) untuk kepuasan kelamin (mengecutkan peranakan)
✔ Menambat hati suami di ranjang
✔ Menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
✔ Awet muda (kulit akan jadi tegang/kemerahan)
✔ Menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
✔ Sengugut /mengurangkan sakit segugut
✔ Menambahkan tenaga batin
✔ Memulihkan urat saraf (Sakit lutut dll)
✔ Merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
✔ Merawat payudara/rahim ( KANSER ) / anti kanser
✔ Mengembalikan/menurunkan berat badan secara berperingkat
✔ AWET MUDA dan mengekalkan keayuan seperti Pengantin
✔ Sesuai juga untuk remaja mengalami keputihan
✔ Sesuai untuk anak dara untuk penjagaan awal sebelum berkahwin

#jamuseripengantindahlia
====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)


Rabu, 16 April 2014

Jamu Seri Pengantin : Madu Lebah

[ RAMUAN JAMU SERI PENGANTIN ]

 MADU LEBAH

KHASIAT MADU ASLI YANG TELAH TERBUKTI

A) MEMBERIKAN KEKUATAN TUBUH

1. Memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan.
2. Memulihkan sel-sel urat besar.
3. Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
4. Merangsang tenaga batin.

B) MEMBERSIH DAN MENAMBAH DARAH.

1. Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
2. Membersihkan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
3. Mengimbangi kandungan lemak dan membuat janlung aktif.
4. Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi

====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)



Isnin, 14 April 2014

Jamu Seri Pengantin : Testimoni menarik dari JSP


Jamu kurang popular di Malaysia kerana sebahagian masyarakat mengambil sikap sambil lewa soal kesihatan dalaman badan. Lebih kepada nak menjaga luaran sahaja tetapi dalaman di abaikan

Kalau di indonesia..pengambilan Jamu sudah menjadi warisan mereka.Kerana ianya bagus untuk menambahkan tenaga dah memberi kesihatan yang baik kepada wanita

#jamuseripengantindahlia
====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)

















Jamu Seri Pengantin : Isi Kandungan yang Hebat

JAMU SERI PENGANTIN diperkaya dengan tumbuhan semulajadi yang membantu wanita menyelesaikan masalah dalaman dan luaran.
Antara ramuan yang digunakan ialah:

DAUN CINA MAKEE
■air daun cina makee membantu menyingkirkan lemak di dalam badan
MANJAKANI
■mengetatkan faraj
■menegangkan payudara
■rahim terletak di kedudukan

IBU GAMAT
■merawat luka luaran dan dalaman
■awet muda
■mengatasi masalah kekeringan usus

AKAR SERAPAT
■membaiki&menegangkan tisu faraj
■menegangkan payudara
■menegangkan kulit
■menguatkan otot&sendi
■membuang toksin
■melancarkan peredaran darah
■melegakan kekejangan otot rahim & mengatasi kelesuan ketika haid

NENAS BATU
■mengecutkan rahim selepas bersalin
■membantu melancarkan pembuangan angin
■merendahkan paras kolestrol dalam badan
■mencantikkan bentuk badan

MADU LEBAH
■membersih & menambahkan darah
■tenaga
■menjaga kesihatan jantung

====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>
INBOX http://on.fb.me/15BcXEt
SMS/WASSAP 013-380 8475
SMS/WASSAP 013-380 8475
SMS/WASSAP 013-380 8475
JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================
FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)

Jumaat, 11 April 2014

Jamu Seri Pengantin : Sesuai untuk semua bergelar Perempuan

Jamu seri pengantin ♡♡
Siapa yang sangat sesuai amalkan JSP
>> Anak dara
>> Isteri
>> Ibu menyusukan bayi
>> Ibu lepas bersalin
Kenapa semua wanita sesuai??
1. Ramuan yg digunakan memang sesuai utk kesihatan dalaman dan luaran wanita
2. Jsp telah mendapat kelulusan kkm halal dan dikilangkan di kilang bertaraf gmp
3.ibu selepas bersalin dan menyusukan anak sesuai mengambil jsp krn jsp tidak panas seperti jamu2 lain..jamu akan menjadi panas dengan adanya campuran kacip fatimah..
Jsp tidak punya kacip fatimah tp ada ramuan yg lebih sihat seperti manjakani,nenas batu,madu,akar serapat,daun cina makee
4.anak2 dara boleh amalkan JSP sbg penjagaan sebelum berkahwin terutamanya yg mengalami masalah KEPUTIHAN DAN SENGGUGUT
5.wanita yg inginkan kepuasan hubungan suami isteri dan ingin ketat seperti anak dara,jsp merupakan penyelesaian seawal 3 HARI.
JSP Tablet (60tabs)
CARA PENGAMBILAN 1 BJ/2BJ SEHARI
HARGA: RM70(SM)/RM75(SS)
PM / SMS / WASSUP 013-380 8475




Jamu Seri Pengantin : Rahsia Keanggunan Wanita

  • Sila lahh baca khasiat jamu seri pengantin di gambar ini...

    Jamu terlaris abad ini...
    Menjadi teman terbaek wanita masa kini
    Penambat hati suami sejati
    Pengikat kasih suami isteri
    Penyubur cinta pasangan sejoli..
    Supplement terbaek yg di cari cari...

    #jamuseripengantindahlia

    ====================================
    Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

    INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

    SMS/WASSAP 013-380 8475

    SMS/WASSAP 013-380 8475

    SMS/WASSAP 013-380 8475

    JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
    JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
    =====================================

    FAST ACTION FAST RESULT
    TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)


Isnin, 7 April 2014

JAMU SERI PENGANTIN

Ramai antara kita mempunyai masalah dalaman yang dalam tidak sedar ianya jika di biar melarat akan menjadi masalah terbesar kita

* ada anak dara yang mengalami masalah sengugut yang amat menyakitkan tetapi tidak membuat sebarang rawatan...ianya juga akan timbul masalah kesuburan pada waktu akan datang jika di biarkan

*yang sudah berkahwin..anda perlu jaga aset kewanitaan anda..kdg2 ada yang berbau..tanpa kita sedari ianya menimbulkan rasa tidak selesa pasangan pada kita

* yang sudah bersalin..ada anak..urat banyak dah kembang.angin masuk sana sini...kurang bertenaga.jamu ini sangat membantu anda meningkatkan stamina seperti sebelum ada anak..boleh mengetatkan dan memantapkan aset2 anda

JADI....ADAKAH ANDA MASIH RASA RUGI UNTUK MELABURKAN SEDIKIT WANG DEMI KEBAHAGIAAN ANDA..KESIHATAN ANDA????

MALAH WAJAH SEMAKIN BERSERI2 DAN AWET MUDA DENGAN MENGAMALKAN JAMU SERI PENGANTIN SEBAGAI SUMPLEMENT TERBAIK ANDA..

BERMINAT UNTUK MEMBELI SECARA RUNCIT ATAU BORONG BOLEH DIRECT INBOX ATAU SMS/WASSAP 0196855529...

yang penting takde bau...tak pahit..boleh terus telann je ok.

====================================
Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

JSP KAPSUL RM 50 (S) / RM 55 (S/S)
JSP TABLET RM 70 (S) / RM 75 (S/S)
=====================================

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)



Sabtu, 5 April 2014

Herbal Blend : Multi-Purpose Cream - Shaklee

Antara kegunaan Herbal Blend yg ajaib ni?

1. Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga
Kulit yang sensitif selalunya buatkankita tak selesa. Gigitan serangga juga bolehbuatkita merenyam kegatalan. Sebab tu wajib ada 1 Herbal Blend kt umah kita. Sebab dia sangat efektif merawat kulit secara luaran

2. Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Tumit kering dan pecah sememangnya menjadi masalah bagi semua  orang. Dengan herbal blend pastinya akan berpuas hati.

3. Ubat luka / lecur
Boleh guna ganti minyak gamat. Seeloknya ada satu herbal blend dalam rumah, bila ada luka je, cepat baik. Terhiris pisau? Kena cakar kucing? Terkena minyak panas? Semua pun boleh...

4. Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
Memang dah terbukti, bila ada luka pada puting akibat gigitan anak, pedih yang teramat.. Jadi, lepas ni, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, kena ada herbal blend di sisi.. :) Herbal blend ni sangat natural, jadi jangan risau.. Tiada bahan sintetik dan dijamin selamat.

5. Menghilangkan parut
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah akan pudar dan hilang...

6. Ruam pada bayi
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Bayi kan masih kecil, kulitnya baru sahaja hendak sesuai dengan alam ini. Jadi, sapukan sahaja Herbal Blend. Ia akan melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam. Jangan sapukan krim steroid tau! Kesian bayi tu...

7. Losyen harian
Saya juga gunakan sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut.. Herbal blend tidak berminyak. Jadi sememangnya selesa.

Kenapa Herbal Blend?

Herbal Blend ni, diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi (horse chestnut, bunga yarrow, daun sage, dan juga rosemary). Ia telah diuji secara klinikal bagi melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah, seperti tumit, lutut dan siku. Ia dingin, bermentol dan tidak berminyak.

Jadi, untuk dapatkan Herbal Blend ni, cepat-cepat hubungi kami. Harga tak mahal pun. Murah saja!! 

Hanya RM 27.50 



Isnin, 24 Mac 2014

WANITA ISTIMEWA, BAGAIMANA MENJADI LEBIH ISTIMEWA LAGI.....

Kembalikan Malam Pertama Anda!!!

Menjadi seorang wanita adalah sangat ISTIMEWA..
anda adalah syurga dunia bagi para lelaki..
Tetapi...Kebanyakan wanita selepas melahirkan anak ada sesetengahnya mengalami simptom murung berlebihan kerana keyakinan diri yg hilang dek perubahan bentuk badan dan sebagainya

Antara masalah biasa yang di alami oleh wanita selepas melahirkan anak.
1) Bahagian intim yang longgar
2) Payudara jatuh
3) Banyak angin dalam badan
4) Kurang bertenaga
5) Hilang seri wajah (Nampak lebih tua dari usia)
6) Kenaikan berat badan akibat hamil
7) Period tidak teratur
8) Miss V bau meloyakan

Adakah anda mengalami masalah2 seperti di atas.Ingin kembalikan keyakinan anda??

Ingin mengembalikan KEHANGATAN MALAM PERTAMA??Kami ada JAMU SERI PENGANTIN yang mampu membantu masalah dalaman anda..

Nak tahu seberapa pantas masalah anda dapat di atasi??
Seawal 7 HARI SAHAJA!! Buat tindakan segera untuk ketahui kesan yang mantap !!!

Jangan tanya lagi, bagus atau tidak. Terussssss >>>

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

SMS/WASSAP 013-380 8475

KLIK LIKE Jamu Seri Pengantin Dahlia

Harga termasuk postage

JSP Kapsul (40biji) RM 50
JSP Tablet (60tabs) RM 70

FAST ACTION FAST RESULT
TAK ACTION TAK RASALAH (^_^)

Jumaat, 31 Januari 2014

6 BULAN TAK PERIOD

Period dah 6 bulan tak datang. Selepas amalkan JSP period hadir dengan jayanya (^_^)

JSP memang the best

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE

SEBOTOL RM45 (40 BIJI)

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt
SMS/WASSAP/LINE 013-380 8475

KLIK LIKE Jamu Seri Pengantin Dahlia


LEBIH BERTENAGA

Dengan JSP badan jadi lebih segar dan bertenaga

Period juga keluar dengan lancar

JSP memang the best (^_^)

HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE

SEBOTOL RM45 (40 BIJI)

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt
SMS/WASSAP/LINE 013-380 8475

KLIK LIKE Jamu Seri Pengantin Dahlia


PETUA ISTERI SENTIASA DICINTAI

Lepas guna JSP , En.Suami jarang nak berenggang.. Sentiasa nak berkepit 

Isteri mane yang tak suka, En. Suami sentiasa teringat2 c isteri 


HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE

SEBOTOL RM45 (40 BIJI)

INBOX http://on.fb.me/15BcXEt
SMS/WASSAP/LINE 013-380 8475

KLIK LIKE Jamu Seri Pengantin Dahlia



JAMU SERI PENGANTIN HILANGKAN KEPUTIHAN

Keputihan semaken berkurangan selepas menggunakan JSP






TESTIMONI IBU MENGANDUNG

Anak adalah permata hati paling berharga buat pasangan yang telah berkahwin

Adanya anak sangat meriah dengan keriuhan mulut mereka

USAHA dan JANGAN PUTUS ASA

SMS/WASSAP 013-380 8475


JAMU SERI PENGANTIN BAKAL BERWAJAH BARU

Jamu Seri Pengantin bakal berwajah baru

★ Kapsul digantikan kepada tablet
★ Kesan yang lebih efektif
★ Sebotol terkandung 60 biji

♥♥♥♥



SMS/WASSAP 013-380 8475





Jumaat, 17 Januari 2014

Phyto Science Double Stem Cell

KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :

1. Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.

2. Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit

3. Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E

4. Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga


SEBAB MESTI MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

## Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan 
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan. 

## Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

## Mengembalikan Tenaga & Stamina
- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

## Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

## Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

## Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.


Supplement pilihan selebriti Umie Aida, untuk kecergasan, tenaga dan stamina selain memelihara kecantikan kulit, melambatkan proses penuaan dan mengekalkan kesihatan dalaman..
 

KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
- Menghapuskan jerawat dan parut.
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
- Menghilangkan masalah minyak berlebihan
- Melembapkan dan menganjalkan kulit.
- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
- Agen antioksidan
- Menjaga kesihatan dan jantung
- Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.


 
 

Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :

* Gout
* Sakit saraf/sendi dan lenguh2 tulang
* Buasir/sembelit
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Lemak darah
* Anemia
* Kulit sensitif
* Sistem penghadaman lemah
* Kerap demam selsema
* Mudah letih dan badan lemah
* Tekanan/stress
* Kolestrol tinggi
* Masalah kulit kronik
* Masalah kewanitaan - keputihan, 'kembali dara'



 
CARA PENGAMBILAN :

- Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak. Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan.
- Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
- Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.

 
 
 
BERMINAT?
JOM ORDER SEKARANG..
DAFTAR SEBAGAI AHLI SANGAT BERBALOI

SMS/WHATSAPP 013-380 8475
KLIK LIKE PAGE FB : Jamu Seri Pengantin Dahlia

 

PERLA COFFEE : KEISTIMEWAAN RAMUANNYA


Serbuk Mutiara 
✿ MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit. 

Glutathione
✿ GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

Asid Hyaluronik
✿ ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. 

Kandungan lain dalam Perla Coffee : 
- COLLAGEN 
- VITAMIN C 
- HABBATUSSAUDA
- TOMATO 
- KOPI ARABIKA 
- KRIMER BUKAN TENUSU


CARA HIDANGAN : 
1. Masukkan 1 sachet Perla Coffee ke dalam secawan air panas atau suam.
2. Kacau dan sedia diminum
3. Maksimum pengambilan 2 sachet sehari
4. Dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan pantas.


SMS/WHATSAPP 013-380 8575
KLIK LIKE PAGE FB: Jamu Seri Pengantin Dahlia



PERLA COFFEE >>RAHSIA KEGEBUAN KULIT PUTIH DAN BERSERI

HARGA : RM 45.00 (SM) / RM55.00 (SS)
TERMASUK POSTAGE
# Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.
# Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan pelbagai jenis lagi masalah kulit anda
Antara kebaikan Perla Coffee :
✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
CARA HIDANGAN : 
1. Masukkan 1 sachet Perla Coffee ke dalam secawan air panas atau suam.
2. Kacau dan sedia diminum
3. Maksimum pengambilan 2 sachet sehari
4. Dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan pantas.

SMS/WHATSAPP 013-380 8475
KLIK LIKE : Jamu Seri Pengantin Dahlia