Selasa, 2 Julai 2013

CARA TIDUR YANG KUALITI

- Tak perlu lagi mengikut waktu tidur yang mesti sama pada setiap hari termasuk pada hujung minggu atau hari cuti.

- Tak perlu risau jam loceng diletakkan sebelah telinga


- Tak perlu mencatit hasil tidur di buku log

- Walau dalam terang boleh tidur dalam keadaan selesa dan tenang

- Hanya tidur pakej merawat badan

BAGAIMANA?APA TU?


Tidur merupakan fasa rehat secara fitrah kepada setiap benda yang bernyawa
Ianya adalah Bio Velocity Sleep Mate(BVSM)

Walau hanya merehatkan badan selama 15minit kita akan merasai betapa BEST nya BVSM ni. Lagi syok kalau kita dapat tidur dalam masa sejam..Umpama bagai kita dah tidur selama 3jam.Antara kebaikannya lagi adalah:

- Melancarkan proses metabolisme karbohidrat di dalam badan

- Mampu meningkatkan keupayaan untuk belajar.

- Membantu dalam memelihara daya ingatan seseorang.


- Menolong proses penyimpanan maklumat di dalam otak.


- Dapat memantapkan sistem ketahanan di dalam badan seseorang.


- Membantu memulihkan pusingan biologi di dalam badan.


- Dapat menyegarkan tubuh badan, sekali gus dapat meningkatkan produktiviti.


- Dapat meminimumkan risiko menghidap sakit jantung.


- Tidur juga merupakan komponen penting bagi memperoleh kesihatan yang baik




CARA PENGGUNAAN BIOEVER

Sapu pada bahagian yang kita rasa ia sakit dan tak selesa

Sakit Kepala/Migrain - Sapu di belakang telinga dan tengkuk

Sakit Mata/Katarak/Selaput/Rabun - Sekeliling rambut

Resdung/Selesema - Sekitar hidung dan leher

Asma/Berdengkur - Sekitar hidung, leher dan dada

Batuk/lelah - Dada

Berhenti Merokok - Leher dan dada

Darah Tinggi - Dada dan Belakang Badan

Jika luka atau bekas parut, sapu di sekeliling kawasan tersebut

Isnin, 1 Julai 2013

TIPS CARA MENGECILKAN PERUT BUNCIT

Antara punca utama yang menyebabkan masalah perut buncit adalah disebabkan sistem penghadaman yang tidak lancar

Bila tengok perut yg buncit automatik kita tak selesa..

Nak atasinya cara mudah??
Amalkan GARLIC TABLET setiap hari
bukan sekadar perut buncit akan pergi, malah sihat juga tidak segan silu menghadirkan diri

HANYA RM31.60(80biji) SEBOTOL

KHASIAT KOPI dan MANFAAT PADA TUBUH

Mengapa anak-anak dan wanita mengandung tak digalakkan minum kafein
- Sebab kafein akan keluarkan mineral dalam tubuh bersama urine

Tetapi dengan MINERAL COFFEE kita tak perlu risau. Bukan kerana ianya takde kafein tapi MINERAL COFFEE telah di adun bersama GARAM BULUH yang terkandung banyak bahan mineral

Lagi menarik, ianya tidak mengandungi gula biasa tetapi menggunakan artificial sugar(tidak mengandungi kalori) iaitu gula yang digunakan oleh golongan DIABETES seperti Palsweet, Nutrasweet dan sebagainya.

Bantu turun berat badan tanpa sedar?? YESS!!
a) sebab pemanis yang digunakan tiada kalori
b) garam buluh yg terdapat dalam kopi mineral beralkali tinggi, maka ia membantu neutralkan asid dalam perut kita.Walaupun kita tak ambil makanan ia membantu mengurangkan rasa lapar, tenaga yang kita dapat dapat simpanan lelemak dalam tubuh..WOOWWW..menarik kan??

Apa kata mereka