Selasa, 4 Jun 2013

RAWAT KULIT GATAL @ ALAHAN

Anda tahu gatal kulit? 
Pernah alaminya atau sedang mengalaminya?

Gatal kulit biasanya seperti kulit membengkak, naik merah merah kat kulit dan gatal-gatal.. Sangat sengsara kan.. Sedangkan kita yang dewasa pun tak selesa inikan pulak budak kecik. Paling tak best ianya pasti meninggalkan kesan pada kulit kita. Sangat lah tak best kan huhu

Jom kita merawat kulit supaya kesan2 itu menghilang

Apa caranya?

Dengan SABUN MARINE ESSENCE ianya akan membantu merawat kulit kita. Bukan sekadar merawat kulit malah merawat poket sekali hehehe..Sebab???? Seketul tu boleh tahan hampir 2bulan tau..

SEKETUL RM38
SEKOTAK RM105

nak lagi SPECIAL PRICE? daftar lah jadi ahli bersama saya

SMS/WHATSAPP 013-380 8475

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila tinggalkan komen kamu untuk saya