Rabu, 29 Mei 2013

AYAH BERSAMA BV SLEEP MATE (BVSM) DAN BIOEVER

Kredit to : Azura Sulaiman berkongsi mengenai “Pelapik Tilam BVSM” & “Krim Bio Ever ”

Pelapik Tilam BVSM – Bio Velosity Sleep Mate

Saya mulakan dgn ayah. Ayah pesakit Darah Tinggi dan Kencing Manis yang agak serius. Ayah diserang Stroke kali ke-2 selepas 10 tahun lalu,kerana paras Gula & Kolestrol yang terlalu tinggi !..Ayah hilang 1 nikmat – “Makan & Minum” !. Ayah hilang pula nikmat ke-2...selama 4-bulan lebih ayah tak boleh tidur, selalu panas & gelisah.. Pada awal bulan Mac 2013 saya dapat info mungkin ada produk yang boleh membantu ayah dari seorang sepupu. Sebelum jumpa produk2 ni, kami bawa ayah untuk urut tradisional & urut terapi elektrik 3 kali seminggu juga membantu. Apabila membaca testimoni seorang consultant STG (Pip) saya terus beli BVSM n Krim Ajaib ! (Bio Ever) pada 15/3/2013.
Hari pertama guna pelapik tilam, ayah biasa je. Hari ke-2 (17/3/2013) ayah tidur dari pukul 5-pagi selepas mandi sehingga ke petang masih belum sedar ! Emak risau dan mintak saya angkat pelapik tilam sebab ayah tak bangun2...! Saya tahu ayah tidur & ini adalah hari pertama ayah dapat tidur dengan lena..! Minggu pertama guna pelapik ni, ayah selalu cakap ada banyak “Nyamuk” Saya pun garu ayah n spray je la...! saya tahu itu Proses Detoks !. Dalam masa 2-minggu pakai lapik tilam BVSM Darah Tinggi 130-145/ 75-80 & Kencing Manis 7- 9 je.. ! ayah semakin stabil!  Minggu ke-3 (29/3/2013) - (Satu pagi ayah mintak Putu Mayam nak makan ! Mak lenyek2 n suap ayah makan). Saya tanya:- Ayah Telan tak? Telan! Ayah nak Air Teh 0’. Macamana ayah nak minum takut masuk paru2? Ayah jawab:- Boleh ! Pakai straw ! (sebelum ni ayah memang tak boleh menelan sebab makanan @ minuman akan masuk ke paru2 & ayah selalu cakap dia lapar...). Sungguh ayah boleh makan 1 keping putu mayam & 1 cawan penuh teh o’ guna straw.  Emak terus “Sujud Syukur” – saya senyum lihat ayah telah dapat nikmat makan & minum.
Untuk pengetahuan semua:- Dirumah ayah ada “Tilam Jade” – Ayah tak boleh pakai sebab tak tahan panas walau suhunye low. Ayah juga ada “Mesin Terapi” berbelas ribu dia beli pun dia tak nak guna ! – Saya tak beritahu ayah dah 2 bulan lebih selama 24-jam sehari tilam ayah beralaskan “Pelapik Tilam BVSM”- takut dia ada alasan lain...tak mahu guna !

Krim Bio Ever
Tangan dan kaki ayah lemah dan susah untuk diangkat,. Terapi urut sebelum ini banyak membantu jugak. Selepas saya dapat tahu kebaikan “Krim Bio Ever”, selepas mandi saya akan sapu Krim BE pada lutut, betis, tapak kaki, tangan dan saraf2 utama ayah. Kaki kanan ayah semakin kuat bertahan tegak apabila baring di katil. Apabila saya mengangkat ayah, dua tangan ayah terasa kuat memeluk badan saya. Sebelum ini tangannya mudah jatuh apabila berpaut pada badan saya. Kadang2 kaki @ jari tangan ayah akan bengkak, saya akan sapukan Krim BE, selepas 2 ke 3 hari bengkak akan surut. Kawasan yang sering saya @ emak sapukan Krim BE adalah pada tengkuk dan leher ayah. Dengan harapan dapat membantu untuk ayah cepat sihat. Paling penting fikiran ayah semakin kuat.

Kesimpulannya:-
Alhamdullillah semenjak ayah mengunakan BVSM n Bio Ever banyak perubahan pada diri ayah amat ketara dan cepat hasilnya. Ayah seorang yang “bersemangat kuat & cekal” dan kami sekeluarga perlu berusaha untuk pastikan ayah sihat kembali. Terima kasih kepada mereka yang telah mencipta produk2 hebat ini ! Terima Kasih kami kepada yang prihatin dan membantu kami mengenalkan produk ni dan Terima Kasih Setulusnya pada Allah yang memberi jalan kepada saya untuk usaha kami membantu ayah...!
Kepada kawan2 yang membaca cerita saya dan ada keluarga atau sahabat handai yang mempunyai masalah yang sama dengan ayah saya, dapatkan “Pelapik Tilam BVSM & Krim Bio Ever” sebagai satu usaha untuk membantu mereka yang memerlukan,

Salam Ukhuwah dan Terima Kasih Ya Allah... !
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila tinggalkan komen kamu untuk saya