Rabu, 20 Mac 2013

TERJOIN SUDAH

Selepas peristiwa KEPUTIHAN itu(wahh macam peristiwa besar je kan ahaks!!), kawan aku ajak join buat bisnes..sebab aku selalu dengar dari mulut ke mulut tapi tak penah amek peduli..tapi bile dah kene kat badan sendiri baru le terhegeh-hegeh cari info hehehe

Aku pun mencari gali(bukan cari gali minyak ye hehe),rupenya ramai kawan aku yg dah join bisnes ni..cume diorg dari group yg berbeza..dan aku pun mencari serba sedikit info pasal semua group..then aku berkenan kt 1 group ni..aku msg then buat perjumpaan di JJ Aeon AU2..nak tau konsep sebenar bisnes ni..sebenarnya aku dah dengar dari kengkawan..tapi aku masih belum berpuas hati..

lepas perjumpaan tersebut,aku pun decide untuk join group ni..group apakah itu??!! SMART TYCOON GROUP. aku sgt berkenan group ni..tak tau nape,ape yg pasti ia punye kelebihan sebab ade course MMR dan iBEST..isi kandungannye buat aku teruja..

maka bermula lah aku sebagai salah seorang group STG..inilah kad ahli aku (^_^)





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila tinggalkan komen kamu untuk saya