Rabu, 20 Mac 2013

LANGKAH BARU

Langkah baruku ke bidang perniagaan yang baru..Bidang ni tak pernah terfikir pun..Tapi ia bermula di hujung tahun 2012..Yg mana aku di serang sejenis VIRUS...tapi taklah berbahaya sgt hehehe..virus KEPUTIHAN telah melanda di miss V huhuhu..mana-mana perempuan yg pernah kene KEPUTIHAN mesti tau betapa sengsaranya menahan kegatalan itu terutama berada di sekeliling ramai orang..woohhooo!!!takkan nak garu kot..malu seh...

dan kebetulan kawanku ini dah join bisnes ni tanpa pengetahuan aku pun..aku pun dok mengadu ke dia sebab dah gune ubat hospital dan klinik swasta tapi tak jalan jgk..kesan ubat habis,maka cik gatal itu akan datang lagi..ciss!!nak menanges pun ada..tapi kuatkan semangat ..Allah baru beri sedikit ujian virus ciput tu je..

esoknya dia bawak 1 produk untuk try..then malamnya dia dtg suh aku cube korset.. aku pun cubelah 2 produk tu ..dalam 4 hari penggunaannya, ade sikit kotoran yang keluar dan cik gatal itu pun dah takde..WOOWWW!!biar betul...tapi itu lah kenyataannya..KEPUTIHAN itu telah pergi..huh..selamat tinggal and dont come back again ok..

Alhamdulillah dengan izin Allah dalam masa 4 hari tu, miss V kembali pulih...thank you Allah...

oohh lupa pulak...aku tak bagitau lagi produk apa yang aku guna hehehe..ia adalah produk MAHARANI dan PREMIUM BEAUTIFUL 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila tinggalkan komen kamu untuk saya