Isnin, 25 Mac 2013

KELEBIHAN BVSM (BIO VELOCITY SLEEP MATE)

Dgn BIO VELOCITY SLEEP MATE SEMUDAH ABC HANYA TIDURRRRRR SAJE!!!

RELAXATION THERAPY & MASSAGE PAD MATTRESS!! ANTARA RAHSIANYA;

• merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf satu badan ( tu yg rasa macam di urut2)
• melancarkan peredaran darah
• detox ( segala racun dan blockage dlm salur darah)
• meningkatkan metabolisma
• menstabilkan hormon
• Meningkatkan aura dan energy positif tubuh (Yela satu hari duk tengok & dengar benda yg negative jerr so aura/energy yg ada dlm tubuh kita confirm makin lama makin week dan hilang tu sbb buat kerja tak jadi2, asyik nak marah dan malas)
• Menstabilkan emosi
• REMOVE RADIATION (kalau kat rumah ada ASTRO, WIFI & Microwave beware radiation yg menyerap pada tubuh anda terutama ASTRO & WIFI ALL THE TIME!!)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila tinggalkan komen kamu untuk saya